Jag känner lycka!

När jag är med dig känner jag lycka, inte bara för att du är min pojkvän utan också för att du och jag har något speciellt. Kärlek och sex är inte allt när man är tillsammans eller bor tillsammans. Tvärtt om, det är egentligen en väldigt liten del. Relationen, allt man gör, säger och upplever tillsammans är också viktigt. Att bara kunna sitta stilla och bara titta på varandra, det är också kärlek. Kärlek behöver inte heller alltid betyda pussar och krammar, det kan betyda kärlek till en bästa vän eller till kompisar över huvudtaget. Men kärlek till en kille eller tjej man tycker om är annolunda.

Jag känner lycka med dig, när jag är med dig, får planera framtiden med dig och lycka är för mig att du vill ha ett liv tillsammans med mig. Alla gånger du säger att du älskar mig mer än allt annat är lycka och en trygghet för mig. Du är en utav de finaste personerna som finns på denna jord och du är värld det bästa man kan få, och du tycker att jag är det bästa du kunde få... du valde mig i ditt liv, och allt är för mig PERFEKT♥ Igenting kan bli bättre... Om vi inte går in på lägenhet typ. Men det kommer ju det med, bara vi får vara tillsammans, det är något som betyder någonting... Kärleken övervinner allt, alltid!

Jag är nu sambo med dig, det känns både bra och konstigt på något sätt, menar det är meningen att jag ska vara vuxen nu, jag ska i alla fall försöka vara vuxen! Jag tänker tillbaka på när jag alltid önskade att jag var vuxen, varför ville jag egentligen bli det då..? Nu när jag SKA vara vuxen önskar jag att jag vore liten igen.. ! Att flytta var inte så lätt som jag trodde.. vara sambo är inte alltid kul heller men så länge man älskar varandra kommer alltid allt bli bra när man vänjer sig med det, det handlar om tid, och det får ta den tiden. Det är bara så.

Jag älskar dig Mattias Anders Karlsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0